Епоксидни смоли Pavaresine

Смолистите покрития в банята


Обновяване на стените и пода без къртене, прахоляк и лепене

 Ремонтът на банята обичайно е начинание, което отлагаме във времето заради цялата суматоха свързана с него – търсене на майстори, къртене, избор на нови плочки, тяхното лепене и т.н. Като цяло дълъг, прашен и шумен период, в който непрестанно сме напрегнати за това дали майсторът ще направи правилно наклона на пода и водата ще се оттича към канала, а няма да застоява в ъглите; дали ръбовете на плочките по стените, ще са съобразени и симетрични спрямо дупките за смесителя на душа и какво ли още не. Тези проблеми стоят на дневен ред, ако се използват традиционните теракот, фаянс и гранитогрес за стените и пода в банята, но съвременното строителство също търси доволни клиенти и се стреми да предлага нови продукти с високо качество, спестяващи най-честите притеснения на клиента.
 И тук идват възможностите на смолистите покрития, които все повече навлизат в жилищния интериор.
 Те успешно комбинират здравината и устойчивостта, която индустриалния бизнес търси, с неограничените цветови и дизайнерски възможности, от значение в жилищните и обществени сгради.

Ремонтът приключва за 3 дни

Най-голямото предимство на смолистите покрития Pava Resine са кратките срокове. Всеки спестен ден за ремонта на единствената баня в жилището е добре дошъл, особено през топлите месеци. За хотели и почивни бази, кратките срокове на приключване на ремонта в баните, де факто, са спестени пари. Това позволява по-скорошно пускане в експлоатация на базата и посрещане на посетители, без дълго отлагане на резервации и запитвания.

Art Stuc System технологията

Кратките срокове за ремонтиране на банята са възможни заради използването на технологията Art Stuc System. Зад нея строи научно-развойната дейност в изследователските лаборатории на Pava Resine в Италия. Благодарение на тяхната работа днес съществуват продукти, като: прозрачна разлята смола за под с декоративни вложки (Pavafloor8) и смолиста шпакловка за стените (Pavafloor7), които позволяват създаването на напълно гладки повърхности за интериор, устойчиви на интензивна влага и директна водна струя. За да обновите напълно стените и пода на банята си, не е нужно да махате стария теракот, фаянс или гранитогрес. Смолистите тънкослойни покрития на PavaResine позволяват захващане към вече съществуващите плочки в банята. Спестява се къртенето и съпътстващия го прахоляк. Премахването на старите покрития стандартно отнема около 1/3 от времето за приключване на ремонт в баня с теракотни плочки. Продуктите освен върху керамика, безпроблемно се прилагат директно върху бетон и други покрития.

Ако се нуждаете от по-подробна и изчерпателна информация, за продуктите и покритията, моля свържете се с нашите специалисти в секцията Контакти: https://www.pavaresine.bg/kontakti/ или на тел.: 089 462 2799, 089 545 4934, 089 864 4888

Интериорни решения

 Смолистите покрития в банята позволяват, влагането на различни оцветители и инертни частици за получаването на конкретен ефект – мрамор, стъкло, метал, мазилка, мозайка, 3D изображения, преливащи се цветове и пр. Смолите са материали, които могат да удовлетворят всякакви естетически изисквания, ето защо са така добре приети и използвани от интериорните дизайнери.

Партньори

Адрес:
гр. Варна, бул. "Трети март" 22Б

Телефони:
089 462 2799
089 545 4934
089 864 4888


E-mail:
office@pavaresine.bg
Полезни връзки

Файлове
Галерия
Видео
Блог
Понеделник - Петък
09:00 - 18:00 часа

Събота
10:00 - 14:00 часа

Неделя
Почивен ден
© Всички права запазени 2023 | Защита на данните | Условия при ползване