Viber
facebook messenger
Епоксидна смола Pava Resine

Условия при ползване

1. Този уебсайт (наричан "Сайт") е собственост на Бонита Ефект ЕООД (наричана "Фирмата").
2. При влизане на Сайта, потребителите приемат и се съгласяват с настоящите условия за ползване.
3. Всички материали на Сайта, включително текстове, графики, лога, изображения и други материали, са собственост на Фирмата или са лицензирани за ползване от трети страни. Забранено е копирането, използването или разпространението им без предварителното писмено съгласие на Фирмата.
4. Потребителите имат право да използват Сайта само за законни цели и да не предприемат действия, които могат да причинят вреди на Сайта или други потребители. Забранено е изпращането на нежелана пощенска кореспонденция (спам), или нарушаването на сигурността на системата.
5. Фирмата не носи отговорност за вреди, причинени от използването на Сайта или от невъзможността за достъп до него. Сайтът може да съдържа връзки към други уебсайтове, за които Фирмата не носи отговорност.
6. Обработката на личните данни на потребителите от страна на Фирмата се извършва в съответствие с приложимото законодателство за защита на данните и политиката на Фирмата относно поверителността на данните.
7. Фирмата запазва правото да променя условията за ползване на Сайта по всяко време и без предизвестие.
8. Потребителите приемат и се съгласяват да освободят Фирмата от всякакви искове, съдебни дела или щети, включително юридически такси, които възникват в резултат на злоупотреба или нарушение на настоящите условия за ползване.
9. Фирмата може да изпраща потребителска комуникация, включително новини, актуализации или маркетингови материали, чрез електронна поща или други средства на връзка, предоставени от потребителя. Потребителите имат възможност да се отпишат от такива комуникации, като се свържат с администратор чрез електронната форма или по друг подходящ начин.
10. За въпроси, съобщения или оплаквания, свързани с ползването на Сайта, потребителите могат да се свържат с Фирмата чрез предоставените контактни данни.
11. Настоящите условия за ползване се уреждат и тълкуват в съответствие с приложимото право, а всички спорове, възникнали във връзка с тях, следва да се решат доброволно между засегнатите страни или по съдебен ред.

Условия за ползване на сайта pavaresine.bg
Партньори

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

Телефони:
089 462 2799
089 545 4934
089 864 4888


E-mail:
office@pavaresine.bg

Полезни връзки

Файлове
Галерия
Видео
Блог
Понеделник - Петък
09:00 - 19:00 часа

Почивни дни:
Събота и Неделя

© Всички права запазени 2024 | Защита на данните | Условия при ползване