Епоксидна смола Pava Resine

За нас

ПОВЕЧЕ ОТ 40 ГОДИНИ СЛЕД СЪЗДАВАНЕТО СИ, КОМПАНИЯТА РАБОТИ МЕЖДУНАРОДНО В ДВЕ РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ НА ИНТЕРВЕНЦИЯ: ТАЗИ НА ИНДУСТРИАЛНИТЕ СМОЛИ, С МАРКАТА PAV-IND И ТАЗИ НА ДЕКОРАТИВНИТЕ И АРТИСТИЧНИ СМОЛИ С МАРКАТА PAV-ART ЗА ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ НАСТИЛКИ.

ОПИТ, ИЗСЛЕДВАНИЯ, ПОСТОЯННО НАБЛЮДЕНИЕ НА ПАЗАРА, ПОДОБРЕНИЯ В КАЧЕСТВОТО, СЪДЕЙСТВИЕ И ВНИМАНИЕ КЪМ НУЖДИТЕ НА КЛИЕНТА СА ВСЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ, КОИТО ДОПРИНАСЯТ ЗА ПРЕВРЪЩАНЕТО НА PAVA RESINE ВЪВ ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАН ДОСТАВЧИК И ИДЕАЛЕН ПАРТНЬОР ЗА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ЗАЩИТА В СЕКТОРА НА ПРИЛОЖЕНИЕ, ДЕКОРАТИВЕН ИЛИ ПРОМИШЛЕН СЕКТОР.

СКОРОШНИТЕ ЕКОЛОГИЧНИ ИНФОРМАЦИИ, КАКТО И БИО АРХИТЕКТУРНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ СА НАКАРАЛИ PAVA RESINE, ПОДКРЕПЕН ОТ КВАЛИФИЦИРАНИ УНИВЕРСИТЕТСКИ ПАРТНЬОРИ, КАТО ОТДЕЛА ЗА ЕКОЛОГИЧНИ НАУКИ ВЪВ ВЕНЕЦИАНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ CA'FOSCARI, НА ПЪРВО МЯСТО ПО ЕКОЛОГИЧНА ХИМИЯ, ДА СЪЗДАДЕ И РАЗРАБОТИ НОВА ГАМА ОТ БИО-СМОЛИ, СЪСТАВЕНИ ОТ "PAVA

BIO" ( ПАТЕНТОВАНИ И И МОДИФИЦИРАНИ БИО СМОЛИ), НОВА ТЕХНОЛОГИЯ, БАЗИРАНА НА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА СМОЛИ, ИЗВЛЕЧЕНИ ОТ БИОМАСИ, А НЕ ОТ ОБИКНОВЕНИ ИЗКОПАЕМИ ГОРИВА (ПЕТРОЛ), ВСИЧКО ТОВА С УВАЖЕНИЕ И ГРИЖА КЪМ ПРИРОДАТА, ОКОЛНАТА СРЕДА И ЗДРАВЕТО.

За "Бонита Ефект" ЕООД

Официален вносител на смолисти покрития Pava Resine - Italy

Ние от "Бонита Ефект" ЕООД активно търсим фирми и професионалисти от строителния бранш, които проявяват интерес и имат желание да работят със смолистите покрития за подове и стени на Pava Resine - Italy. За повече информация, моля свържете се с нас чрез формата за контакт!

Позиции на пазара

"Бонита Ефект" ЕООД има вече 17 годишен опит в сферата на услугите и материалите за лекото строителство.

Извършваме монтаж на опънати тавани със собствената марка BONITA. Специалистите ни са с огромен опит и са сертифицирани във Франция, като гаранция за постигане на добро качество на крайния продукт. Разполагаме с материална база, позволяваща ни обслужването на клиенти от цялата страна, като държим на склад всички необходими материали. Сроковете за изработка са минимални, с оглед на необходимото технологично време за оглед, консултация, доставка и монтаж.

Изключителен представител на френските фирми Campa и Applimo, лидери в производството на лъчисто и конвекторно ел. отопление за дома и индустрията.

Фирма Бонита Ефект е вносител на дизайнерски радиатори и лири за баня Hammam. Сертифицирани в Италия, те са изработени от най-висококачествени материали, осигуряващи максимална сигурност и удобство при ползване.

Никога повече изпотено огледало с френските ILO Technology - самозалепващи се нагревателни филми за огледала за баня. Ценна придобивка за комфорта на всяка баня.

Слънчеви душове от Франция - изключителен представител на Jacques Giordano Industries - №1 в областта на производството и реализация на соларни термични инсталации с над 30 годишен опит.

МАТЕРИАЛИ ЗА РЕКЛАМА - продажба на материали за изработката на светещи рекламни пана за търговски и обществени обекти.

Нашите сайтове:

Опънати тавани BONITA
Битово и промишлено ел. отопление
Фолиеви нагреватели за огледала за баня
Лири за баня
Материали за реклама

ОТ 1978 г. PAVA RESINE ПРОИЗВЕЖДА КАЧЕСТВЕНИ ЕПОКСИДНИ СМОЛИ И СМОЛИСТИ ПОДОВИ ПОКРИТИЯ
Партньори

Адрес:
гр. Варна, бул. "Трети март" 22Б

Телефони:
089 462 2799
089 545 4934
089 864 4888


E-mail:
office@pavaresine.bg
Полезни връзки

Файлове
Галерия
Видео
Блог
Понеделник - Петък
09:00 - 19:00 часа

Почивни дни:
Събота и Неделя

© Всички права запазени 2024 | Защита на данните | Условия при ползване