Епоксидна смола Pava Resine

3D изпорражение върху под


3D ИЗОБРАЖЕНИЕ ВЪРХУ ПОД С ЕПОКСИДНО САМОРАЗЛИВНО ПОКРИТИЕ

Изкуството има много измерения. В днешно време не е трудно да се купи репродукция на известен художник. Фотографията, от своя страна, е в своя нов подем, където конкурси за снимка, направена с телефон или дори цели филми, заснемани по този начин, са вече факт. Що се отнася до изкуството в домовете ни, възможностите днес далеч надскачат окачено на стената платно. Съвременното строителство и дизайн разполагат с почти неограничени възможности, преплитайки опита от миналото и съвременните материали с идеите на артистите днес. Като започнем от светещи 3D пана по стените, минем през пейзажни фотографии на тавана и стигнем до самия под, който оживява под нозете ни.

Какво представялва 3D пода

Най-краткото обяснение е: поставянето на разпечатано, пълноформатно изображение (изглеждащо триизмерно), което се залива със тънък слой епоксидно саморазливно покритие (Pavafloor 8). Технологията позволява да бъде използвана във всякакъв вид помещения – бани, фоайета, кухни, всекидневни, зали на ресторанти, хотели, спа центрове и т.н. Единственото изискване е повърхността да е равна, но дори и да не е, преди полагането на 3D изображението, тя се заравнява и след това се продължава със същинската работа. Саморазливното и напълно прозрачно подово покритие капсолова изображението, което става на практика вечно – подобно на бръмбарчетата попаднали в искрящата прегръдка на дървесната смола и превърнали се в кехлибарени бижута.

И за да бъде подът наистина едно бижу, може да се използват услугите на интериорни дизайнери и артисти. В този случай технологията не се променя съществено, но цената и крайният резултат са феноменално по-впечатляващи. Художниците на 3D подове собственоръчно изрисуват изображението, като финалният слой отново е епоксидно саморазливно покритие. Ето няколко уникални творби на рисувани подове, които са дело на ярки имена от световната арт сцена използващи саморазливни епоксидни покрития.

Партньори

Адрес:
гр. Варна, бул. "Трети март" 22Б

Телефони:
089 462 2799
089 545 4934
089 864 4888


E-mail:
office@pavaresine.bg
Полезни връзки

Файлове
Галерия
Видео
Блог
Понеделник - Петък
09:00 - 19:00 часа

Почивни дни:
Събота и Неделя

© Всички права запазени 2024 | Защита на данните | Условия при ползване